Als je gestructureerd bent en je geïnteresseerd bent in het commerciële vakgebied dan is een opleiding tot Commercieel Administratief Medewerker geschikt voor jou. Deze opleiding kan je volgen bij Fabius Opleidingen. Na het volgen van de opleiding kan je snel aan de slag als Commercieel Administratief Medewerker en houd je je onder meer bezig met het bijhouden van de voorraad, het verwerken van offertes, het ondersteunen van marketing- en verkoopacties en het beheren van de klantenadministratie. Ook ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten, waardoor je een belangrijke taak binnen de organisatie hebt. Geen dag is hetzelfde en de baankansen zijn groot. Een goede keuze om te starten met de opleiding Commercieel Administratief Medewerker bij Fabius Opleidingen dus.

De studie onderdelen

Om de opleiding tot Commercieel Administratief Medewerker te kunnen volgen, rond je eerst de opleiding tot Administratief Medewerker bij Fabius Opleidingen af. Dit duurt 9 maanden en vervolgens rond je in 3 maanden de vervolgopleiding af. Het gaat in totaal om 40 lessen van 3 uur per les. Tijdens de vervolgopleiding leer je onder meer commerciële vaardigheden Hierbij komen de onderwerpen commercieel handelen en logistiek aan bod.  Ook leer je over de commerciële administratie, waarbij je les krijgt in onderwerpen als het maken van offertes en het verwerken van orders, het klanteninformatiesysteem en klantcontact en transport en administratieve handeling. Zo ben je goed voorbereid voor een baan als Commercieel Administratief Medewerker.

Studeren op jouw manier

Fabius Opleidingen werkt met ervaren en professionele docenten die weten waar ze het over hebben. Je hebt les in kleine lessen, zodat je veel persoonlijke aandacht krijgt. Daarnaast kan je ook nog eens zelf bepalen waar en wanneer je de lessen volgt. Je hebt wekelijks 3 uur les en moet ook nog een dagdeel besteden aan huiswerk. Op die manier kan je het volgen van deze opleiding prima doen naast eventuele andere werkzaamheden of bezigheden.