nooddouche

Het is heel erg belangrijk dat jij een nooddouche hebt als jouw werknemers met chemische stoffen werken. De veiligheid van mijn werknemers neem ik erg serieus en ik voel mij daar verantwoordelijk voor.  Als werkgever is het mijn taak om ervoor te zorgen dat zij op een veilige werkplek kunnen werken. Daarom volg ik alle veiligheidsvoorschriften en zorg ik dat mijn personeel voorbereid is op noodsituaties. Met de hulp van Denios kan ik er nu van op aan dat iedereen weet hoe hij of zij moet reageren als er iets mis gaat. Het bedrijf Denios is expert op het gebied van veiligheid en alles wat daarmee te maken heeft.

nooddouche

Een nooddouche voorkomt ellende

Ook al wordt een nooddouche natuurlijk sporadisch gebruikt, hij moet altijd optimaal functioneren. Hij moet bijvoorbeeld binnen 10 seconden bereikbaar zijn. Als iemand een chemische stof in zijn ogen krijgt, dan moet die persoon direct onder de douche kunnen. Anders kan hij of zij misschien zijn zicht verliezen. Denios kan helpen met het plaatsen van de douches en ervoor zorgen dat hij aan alle veiligheidsvoorschriften voldoet. Dat vind ik heel erg fijn, want zelf heb ik hier niet zoveel verstand van. Bij hen kan ik met al mijn veiligheidsvragen terecht.